Hopp til innhold

Hytteleverandøren med ekstra fokus på energisparing!

Ved å velge en hytte fra Berge Hytta kan våre kunder være sikre på at de investerer i en energieffektiv og mer bærekraftig hytte. Vårt fokus på kvalitet, høy standard, komfort og energieffektivitet skiller oss fra andre leverandører, og vi er overbeviste om at det å velge en hytte fra oss er en investering som vil vare i mange år fremover.

Hos Berge Hytta streber vi alltid etter å ligge i forkant av utviklingen innenfor hyttebygging. Kravene i TEK 17 har strenge energikrav, og som er de tekniske forskriftene for bygg-kvalitet i bygg i Norge.

De ekstra energitiltakene i Berge Hytta, som ekstra isolasjonen, og 3-lags vinduene er avgjørende for å oppnå lavt energiforbruk og et stabilt inneklima i hytta. Isolasjonen fungerer som en barriere mot varme og kulde, og gir dermed en jevn innendørstemperatur uavhengig av årstidene. I tillegg er våre hytter også utstyrt med en app-styrt varmepumpe som standard.

 

Vi er så sikre på effekten av vår standard, at vi inkluderer 3 års strømforbruk i prisen på våre ferdig bygde hytter vi nå har for salg!

(NB! Kun på ferdige hytter Berge Hytta bygger selv, for salg – se våre hytter for salg her: https://berge-hytta.no/hytter-til-salgs/ ).

I dagens travle samfunn søker stadig flere etter en oase av fred og ro, et sted hvor de kan unnslippe hverdagens stress og mas. Et eget fristed hvor man kan nyte naturen og slappe av i komfortable omgivelser. Hos oss i Berge Hytta, forstår vi viktigheten av å skape et unikt og behagelig oppholdssted for våre kunder.

Så hvorfor ikke velge en energieffektiv hytte fra Berge Hytta – et sted hvor både behagelige omgivelser og et miljøvennlig fokus går hånd i hånd.

Ta kontakt med våre dyktige hyttekonsulenter for en hyggelig hytteprat!

 

Bestill vår hyttekatalog

Utforsk våre flotte hyttemodeller – bygg selv eller la oss gjøre det.

    Har du allerede tomt?

    Ja, jeg har tomtNei, jeg har ikke tomt

    Hvordan vil du få tilsendt katalogen?

    Jeg har lest og godtar samtykkeerklæringen*

    Samtykkeerklæring