Hopp til innhold
Brokke - Setesdal

Drømmetomter på Brokke – Setesdal

 • Bebygdareal

  690 m2

23 solgt!

Vi har gleden av å presentere 45 fritidstomter for salg i et nytt hyttefelt på Brokke!

Vardefjødd hyttefelt er et helt nytt felt som nå er klart for salg. Feltet ligger veldig sentralt til med langrennsløyper og lysløyper rett ved feltet, og kort vei til alpinanlegget. Ligger med inngangen til Setesdal Vesthei med de flotteste løypene like utenfor stuedøra! Her har en sol fra tidlig morgen til sene kvelden, og utsikt mot Brokke sentrum med majestetiske Løefjødd og innover heiene, som bare er noen av fordelene med dette feltet.
På tomt nr 59, 62, 67, 68, 69, 81,130 og 131 er det mulighet for å sette opp dobbelthytte eller 2 mindre hytter.

Tomtene her er godt etterspurte, ta kontakt med megler for mer info og visning!

Beliggenhet

Feltet ligg veldig sentralt til med langrennsløyper og lysløyper rett ved feltet, samt kort vei til Brokke alpinsenter, som er et familievennlig skisenter med en rolig og familiær atmosfære. Fantastiske turløyper i områdene rundt Brokke. Det er mange flotte topper du kan bestige, hvor du blir belønnet med storslagen utsikt. I tillegg til mange korte rundturene som er merket, har også Den Norske Turistforening merkede ruter i høyfjellet.
Kort avstand til kulper med flotte badeplasser.

Sentrale lover

Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til takstmann og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder.

Eiendommen selges i den stand og stilling som den er i ved besiktigelsen jfr. Lov om avhending av fast eigedom (avhendingslova) § 3-9. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre av bestemmelsene i lovens kapittel 3 enn de som er ufravikelige ved forbrukerkjøp iht. lovens § 1-2(2). Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige skjulte feil og mangler. Ved salg til profesjonelle kjøpere gjelder ikke Avhendingslovens kapittel 3 med unntak av §§ 3-7 og 3-8.

Har kjøperen før avtalen ble inngått undersøkt eiendommen eller uten rimelig grunn latt være å følge en oppfordring fra selger/megler om å undersøke eiendommen, kan kjøperen etter avhendingsloven ikke gjøre gjeldende som mangel, noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dette betyr at kjøper ikke kan reklamere på forhold som han kunne ha oppdaget dersom kjøper hadde besiktiget eiendommen før bindende avtale ble inngått.

En forutsetning for salget er at skjøtet på eiendommen tinglyses på kjøper. Kjøper aksepterer at EiendomsMegler 1 kan offentliggjøre kjøpesum i egen markedsføring. Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.

Regulering

Detaljert reguleringsplan medfølger i salgsoppgave.
Tomtene 59, 62, 67, 68, 69, 81, 130 og 131 er regulert for å bygge 2 enheter. Dersom kjøper ønsker dette, må det betales for to tilkoblinger og anleggsbidrag.
Alle enheter må betale årlige avgifter til vei, vann, avløp, brøyting mv.

Kontakt oss

Brokke Eigedom AS

Svenn Magne Brokke

Email: [email protected]

Telefon: 91331639

EIENDOMSMEGLER 1

Gaute Kvernland

Email: [email protected]

Telefon: 93 45 59 83

www.eiendomsmegler1.no

Jarle Troland

Hytteselger

[email protected] 98229316

Ronny Gundersen

Hytteselger

[email protected] 98229386

Gunnar Kleppe

Hytteselger

[email protected] 911 39 822

Meld interesse

  Bestill vår hyttekatalog

  Utforsk våre flotte hyttemodeller – bygg selv eller la oss gjøre det.

   Har du allerede tomt?

   Ja, jeg har tomtNei, jeg har ikke tomt

   Hvordan vil du få tilsendt katalogen?

   Jeg har lest og godtar samtykkeerklæringen*

   Samtykkeerklæring