Hopp til innhold

Natten Alpin - Nesfjellet

Natten Alpin Hyttefelt – Turmalinvegen

Natten Alpin hyttefelt ligger på Natten i Nesfjellet. Hele hyttefeltet ligger vestvendt og har en solrik beliggenhet som grenser helt inntil tilbringerløypa og barnebakke til Nesfjellet Alpin. Via tilbringerløypa så tar du deg enkelt inn i alpin og langrennsløypene i Nesfjellet.

Berge Hytta har avtale og samarbeid med grunneier på feltet, på 10 stk. tomter i Natten Alpin. Dette gjelder tomtene med følgende nummer:

T5, T6, T8, T9, T10, T11, T25, T26, T30 og T31.

Her har vi plassert inn 3 av våre hyttemodeller fra egen katalog, Heimdall 110 og Heimdall 143, samt Andrimne Tradisjonell.

Komplett priset hytte ferdig bygget på tomt, med alt inkludert. Se linker under for prisliste og leveranse/kvalitetsbeskrivelse:

Prisliste Natten Alpin Hytter pr.06.06.2024

Leveransebeskrivelse

Her gjelder da byggeklausul til Berge Hytta, slik at kjøper du en av disse tomtene så er det vi som vil hjelpe deg gjennom hele byggeprosessen og du kan enten finne hyttemodell du ønsker å bygge i vår egne katalog eller vi kan tegne om eller tegne egen hytte for akkurat deg, som også passer på tomta.

Vi eier selv tomt T7 i feltet i Turmalinvegen, hvor vi planlegger å bygge en variant av våre populære hyttemodell Heimdall 143.

Klikk på link under her for tomtekart og info til megler for feltet, for befaring og annen informasjon om tomtene og destinasjonen.

Tomter – Natten Alpin Hyttefelt

Velger du å bygge hytte i Natten Alpin hyttefelt så gjør du det blant annet for at du ønsker å ha det så lettvint som mulig når du er på fjellet. Du kan kjøre til døren og la bilen stå til du skal reise hjem siden du har umiddelbart tilgang til alpinanlegg. Med en så lettvint beliggenhet vil gleden av å reise på fjellet bli enda større, og gjør nok at du kommer til å bruke din nye hytte oftere enn du kanskje hadde tenkt.

Beliggenhet

Nesfjellet ligger i Nes kommune i Hallingdal ca. 16 mil fra Oslo. Du kjører Riksveg 7 til Nesbyen og tar til venstre opp Fylkesvei 214 opp Rukkedalen. Etter ca. 7 km tar du til venstre opp til Nesbyen Alpinsenter (5 km).

Når du kommer til Nesbyen Alpinsenter ta til venstre på Nattenvegen og kjør 300 meter. Da kommer du til et skilt som viser leilighetsprosjektet Storevarden, ta inn til høyre 150 meter. Kjører du ytterligere 100 meter på Nattenvegen kommer du til et skilt som viser hytteprosjektet Trommenatten & Hallingnatten. Ta inn til høyre og kjør 300 meter.

 

3D perspektiv med Berge Hytta modeller på tomter med byggeklausul

Kort om området

Du kan kjøre til døren og la bilen stå til du skal reise hjem siden du har umiddelbart tilgang til langrennsløypene og alpinanlegget. Lettvint for store og små. Nesbyen alpinsenter som du sklir rett ut i har mange forskjellige løyper. Har du lyst til å nyte snaufjellet er det milevis med oppkjørte skiløyper.

Når snøen forsvinner er det supre turmuligheter, fine sykkelstier og fjellvann å fiske eller bade i. Er du interessert i golf ligger golfbanen en spasertur unna. Du kan også besøke Bjørneparken eller se mating av ulvene på Langedrag som ligger en liten biltur unna.

Nesfjellet Alpin

Ble etablert på 90-tallet og har utviklet seg til å bli et bra familieanlegg med romslig varmestue som har både afterski, kafeteria/restaurant og skiutleie. Godt utbygd snøanlegg som sikrer at anlegget er oppe gjennom hele sesongen.

Alpinsenteret består av:

 • 5 heiser og 13 nedfarter (1 svarte, 4 røde, 4 blå, 3 grønne; 1 upreparert løype)
 • 2 parker for ski og snowboard – totalt ca 1,3 km sammenhengende
 • 3 flombelyste nedfarter med kveldskjøring tirsdager Sum nedfarter: 14 km.
 • Lengste nedfart er hele 2,3 km!
 • Bunnstasjon 760 m.o.h, toppstasjon 1115 m.o.h.

Kontakt oss gjerne for mer informasjon om tomtene og mulighetene!

 

Dronefoto fra området og feltet Natten Alpin i Turmalinvegen på Nesfjellet:

Bilder fra Nesbyen sentrum

Meld interesse

  Her kan du bestille vår hyttekatalog...

  Bestill vår hyttekatalog

  Utforsk våre flotte hyttemodeller – bygg selv eller la oss gjøre det.

   Har du allerede tomt?

   Ja, jeg har tomtNei, jeg har ikke tomt

   Hvordan vil du få tilsendt katalogen?

   Jeg har lest og godtar samtykkeerklæringen*

   Samtykkeerklæring