Hopp til innhold
Turufjell - Hallingdal

TURUFJELL!

 • Bebygdareal

  595 m2

En helårsdestinasjon på solsiden i Flå – først i Hallingdal og er en av Norges nyeste fjelldestinasjoner.

Turufjell er som skapt for det moderne hytteliv; sydvestvendt og med naturlige terrasser i landskapet. Dette gir deg sol hele dagen, fantastisk utsikt fra alle hyttetomter og fin avstand til naboene både foran og bak deg.

På Turufjell finner du aktiviteter for hele familien – hele året. Alt fra milevis med langrennsløyper og alpinbakker om vinteren til flotte stier, pumptrack og fiskevann om sommeren.

Berge Sag har visningshytte på tomt H139, Veslesetre 3 og H21, Nedre Turusvingen 8, på feltet!

Kontakt oss for å besøke den og møte oss der for en hyggelig hytteprat!

Vi har også bygget to hytter for salg på H344 og H345 som er inflytningklare! Kontakt selger i Berge Sag for interesse og mer informasjon.

BELIGGENHET

Like før du kommer til Flå sørfra kjører du gjennom Hallingporten og stiger inn i Hallingdal – hjertet av den norske fjellheimen. Som hytteinnbygger i Flå får du helårstilgang til Hallingdal, et av de mest allsidige og spennende dalførene i Norge.

Snøsikre vintre, varme somre, snaufjell og skog, turstier, milevis med skiløyper, gamle setervoller og godt med fiskevann. Og alt sammen venter på deg bare 90 minutter fra Oslo, omtrent halvparten av tiden du bruker til de mer tradisjonelle hytteområdene lenger nord i dalen. Turufjell skal tilby kortreiste fritidsopplevelser i verdensklasse.

Avstander

Ringerike 63 km
Oslo 118 km
Asker og Bærum 111 km
Drammen 115 km
Skedsmo 140 km
Gjøvik 154 km
Tønsberg 179 km
Skien / Porsgrunn 191 km
Fredrikstad / Sarpsborg 205 km

AKTIVITETER

Mer tid på fjellet

Når andre fortsatt sitter i kø kan du allerede sitte foran peisen i hytta på Turufjell. Med mer tid på hytta har du mulighet til å utforske nye aktiviteter. På vinteren ligger trikkeskinnene klare fra første stavtak og kordfløyelen er på plass i alpinbakkene. På sommeren står fjelltoppene klare for bestigelse, ørreten gjemmer seg i fjellvannene og sykkelstiene snor seg rundt i naturen. På Turufjell legger vi til rette for at alle skal få oppleve det beste av hva naturen har å by på og vi er derfor i ferd med å bli en komplett sommer- og vinterdestinasjon.

Løypenettet som finnes på Turufjell er tilknyttet Eventyrløypa, med preparerte langrennsspor som strekker seg milevis innover i den vakre fjellheimen – om du vil kan du gå helt til Hemsedal. Terrenget i Turufjell er perfekt for langrenn. I hytteområdet er det småkuperte rundløyper i alle kategorier i le for vær og vind. Det er også kort vei til høyfjellet hvor det er etablert langrennsløyper rundt og over Veslefjell, og videre mot Sørbøfjell.

Det er allerede bygget et flott skianlegg med to heiser og 7 nedfarter. Her finner du alt fra bratte heng til slake og snille bakker. Her kan du suse nedover nypreparerte bakker, øve inn ny triks eller lete etter nye urørte linjer utenfor bakkene.

Vi er også i gang med planlegging av snøkanoner og utvidelse av anlegget med stolheis og bakker i lia opp mot Kristnatten (1076 moh). I nærområdet finner du flere topper opp mot 1100 moh som er perfekte for randonee og frikjøring. På andre siden av Skarsdalen finner du Sørbølfjell (1284 moh) med fantastiske høyfjellsplatåer og spektakulære nedkjøringer.

Det er også mulighet for en rekke toppturer i området: Kristnatten, Skarsvarden, Sørbølnatten, Veslefjell, Blåfjell, Flentpiken, Tollevsrudfjellet, Gråfjell og Hestgjuvnatten.

Sykling

Slåttemyrrunden er etablert og allerede godt brukt som en flerbrukssti på Turufjell. Vi utvikler tilbudet kontinuerlig og har sammen med Stiteknikk i Hallingdal laget de første stiene spesielt tilpasset for syklister. Dette området ligger i forbindelse med Slåttemyrrunden. Her har det kommet en ferdighetspark med tre forskjellige løyper. I tillegg er det to hopplinjer der både nybegynnere og erfarne får noe å bryne seg på. Hele parken er utformet slik at den kan brukes av alle, uansett alder og nivå og har en total lengde på litt over en kilometer.

Sommeren 2022 åpnet vi en av landets største pumptracker som er plassert mellom kaffen og skiheien. Dette er steg to av sykkelsatingen vår. Med vaskestasjon, sykkelstativer, sitteplasser og flere ulike linjer med totalt 300 meter linjer er dette et nytt og flott tilskudd til aktivitetstilbudet på Turufjell.

Bjørneparken

I parken treffer du ikke bare bjørner men også mange andre spennende dyr som gaupe, amurleopard, rev, elg, rådyr, hjort, krokodiller og ulv. I tillegg kan du se en rekke andre norske husdyr som geiter, hest, gris, høner og ikke minst pinnsvin. Flere av dyrene kan du også være med å stelle og kose med. I tillegg finner du Norges største krokodilleutstilling i Bjørneparken!
Du kan delta på dyrepasserskole, være med inn i bjørnehiet, mate elgen med gulrøtter og bli med inn til revene. I tillegg kan du være med rundt i parken og følge foringsprogrammet som tar deg med rundt til de ulike dyrene.
I Bjørneparken trives både dyr og mennesker. Det er store naturlige innhegninger og tilrettelagte fôringsarenaer med fôring hver time i åpningstiden. Her kommer du tett på dyrene, og lærer mer fra engasjerte dyrepassere.

Butikker & restauranter

Bjørneparken kjøpesenter ligger i sentrum av Flå, bare 10 km fra Turufjell. Senteret har åpent 7 dager i uka. Her finner du et spennende utvalg butikker inkludert apotek og vinmonopol.

I tilknytning til kjøpesenteret ligger også Thon Hotell Bjørnparken med 56 lyse og moderne rom. Hurtigladere for elbil er selvfølgelig på plass.

Gå inn på https://turufjell.no/ og finn din drømmetomt!

Ta kontakt med megler i Norvik, Christer Barman Gabrielsen for info og kjøp av tomt og selger i Berge Sag for bygging av hytte!

Christer Barman Gabrielsen
Nordvik

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Tlf: +47 950 41 364

E-post: [email protected]

Berge Sag har visningshytte på tomt H139, Veslesetre 3, på feltet! Kontakt oss for å besøke den og møte oss der for en hyggelig hytteprat! Vi bygger også to hytter for salg på H344 og H345 høsten/vinteren 2022/2023 som er ferdige til vinterferien/påsken 2023! Kontakt selger i Berge Sag for interesse og mer informasjon her eller se finn.no eller https://bergesag.pyxserver.no/hytte/hytter-til-salgs/ for mer info her.

 

Ronny Gundersen

Hytteselger

[email protected] 98229386

Jarle Troland

Hytteselger

[email protected] 98229316

Gunnar Kleppe

Hytteselger

[email protected] 911 39 822

Meld interesse

  Bestill vår hyttekatalog

  Utforsk våre flotte hyttemodeller – bygg selv eller la oss gjøre det.

   Har du allerede tomt?

   Ja, jeg har tomtNei, jeg har ikke tomt

   Hvordan vil du få tilsendt katalogen?

   Jeg har lest og godtar samtykkeerklæringen*

   Samtykkeerklæring