Hopp til innhold

Bedriftsbesøk hos Trapperingen B.Innvær AS

Trapperingen B. Innvær AS: Fra håndverkstradisjon til moderne trappeproduksjon

Tidligere i mai i år, var vi så heldige å bli invitert på bedriftsbesøk til en av våre gode samarbeidspartnere, Trapperingen B.Innvær AS på Bømlo.

Vi møtte mannsterkt opp, med folk fra Berge Hytta, Berge Hus og XL Bygg Berge Sag.

Bedriftsbesøk liker vi jo godt, da vi får oppdatert informasjon om bedriften og produktene, som vi igjen gjør at vi styrker samarbeidet og kan gi enda bedre informasjon og råd til våre kunder. Nydelig mat fikk vi også og det liker vi jo spesielt godt, så vi dro fra besøket både mer kunnskapsrike og mette.

Vi bruker Trapperingen i alle våre prosjektboliger vi bygger for salg og de aller fleste kunder vi bygger eneboliger og hytter for rundt om i landet.

Her kan dere lese litt mer om bedriften og vårt gode samarbeid:

I den idylliske kystkommunen Bømlo, finner vi Trapperingen B. Innvær AS, en familiebedrift med røtter som strekker seg tilbake til 1919. Gjennom generasjoner har de perfeksjonert håndverket sitt og etablert seg som en ledende leverandør av trapper til både private og bedrifter i Norge. Ved fabrikken i Bremnes er det 25 ansatte. Daglig leder Kristian Innvær er tredje generasjon i bedriften, og det er nå mer enn 40 år siden han begynte å produsere trapper. Trapperingen B. Innvær har trappestudio i Bergen, Stavanger, Haugesund og ved fabrikken på Bremnes i Bømlo.

I starten var Trapperingen B. Innvær AS et lite snekkerverksted, dedikert til å produsere trevarer av høy kvalitet basert på tradisjonelle metoder. Gjennom årene har bedriften omfavnet moderne teknologi og innovasjon, uten å miste synet av sin håndverksarv. I dag kombinerer de dyktige håndverkere med avanserte maskiner for å levere skreddersydde trapper som tilfredsstiller de mest krevende behov.

Et sterkt samarbeid med Berge Hytta og Berge Hus

Berge Sag gjennom sine produkter i Berge Hytta og Berge Hus, er en Trapperingen B. Innvær AS sine mest betydningsfulle samarbeidspartnere. De har levert trapper til Berge-hytter og hus i mange år, og har et sterkt partnerskap basert på gjensidig respekt og tillit. Trapperingen B. Innvær AS forstår Berge-filosofien om å tilby høykvalitetsprodukter med fokus på design og funksjonalitet. Dette gjenspeiles i trappene de produserer for oss, som alltid er nøye tilpasset hver hytte eller hus.

Produksjonsprosessen: En blanding av håndverk og teknologi

Hver trapp fra Trapperingen B. Innvær AS er et unikt møbel, skapt med omhu og presisjon. Produksjonsprosessen starter med en grundig konsultasjon med kunden for å forstå deres behov og ønsker. Deretter designes trappen nøye, med fokus på både estetikk og funksjonalitet.

Når designet er godkjent, tar de dyktige håndverkerne over. De bruker tradisjonelle snekkerteknikker i kombinasjon med moderne verktøy for å skape en trapp av høy kvalitet. Trapperingen B. Innvær AS investerer kontinuerlig i ny teknologi for å sikre at de kan tilby de beste produktene og tjenestene til sine kunder.

Mer enn bare trapper

Trapperingen B. Innvær AS tilbyr mer enn bare trapper. De tilbyr også en rekke relaterte tjenester, som montering, vedlikehold og reparasjon. De har et team av erfarne og dyktige montører som kan installere trappen din raskt og effektivt. I tillegg tilbyr de vedlikeholdstjenester for å sikre at trappen din holder seg i god stand i mange år fremover.

En bærekraftig fremtid

Trapperingen B. Innvær AS er forpliktet til å drive en bærekraftig virksomhet. De bruker miljøvennlige materialer og prosesser så langt det er mulig, og de jobber kontinuerlig for å redusere sitt miljøavtrykk. Bedriften er også opptatt av å støtte lokalsamfunnet og de ansetter lokalt og bruker lokale leverandører når det er mulig.

Trapperingen B. Innvær AS: En historie om håndverk, innovasjon og kvalitet

Gjennom nesten et århundre har Trapperingen B. Innvær AS etablert seg som en stor leverandør av trapper i Norge. De kombinerer dyktig håndverk med moderne teknologi for å levere skreddersydde trapper av høy kvalitet. Deres sterke partnerskap med Berge Hytta og Berge Hus er et testamente på deres pålitelighet og dedikasjon til å levere produkter som overgår forventningene. Med fokus på bærekraft og lokalt engasjement, ser Trapperingen B. Innvær AS fremtiden lyst imøte og fortsetter å lage vakre og funksjonelle trapper for generasjoner fremover.

Se bilder fra vårt bedriftsbesøk på Trapperingen - B.Innvær AS på Bømlo

Bestill vår hyttekatalog

Utforsk våre flotte hyttemodeller – bygg selv eller la oss gjøre det.

    Har du allerede tomt?

    Ja, jeg har tomtNei, jeg har ikke tomt

    Hvordan vil du få tilsendt katalogen?

    Jeg har lest og godtar samtykkeerklæringen*

    Samtykkeerklæring