Hopp til innhold

Våre hyttemodeller

Vi har lang erfaring med å bygge hytter, og har et stort utvalg hytte-typer vi kan bygge for deg! Om du ønsker funkis-inspirert, klassisk/tradisjonelt, liten eller stor.

Finner du ikke riktige hytte for deg her i vår inspirasjonskatalog, så har vi egne, flinke arkitekter hos oss, som kan tegne hytta slik du ønsker det – enten du ønsker tilpasning eller skreddersøm.

Hytteserien Grid

Vår hytteserie «Grid» er en moderne hytte vi har bygget mange av opp igjennom årene. Her får du naturen inn i stua gjennom store vinduer i fronten, vaskerom bod, inntrukket kjøkkenløsning, gjestetoalett, bad og to gode soverom nede. Oppe får du et oppholdsrom og et ekstra rom til disposisjon.

Hytteserien Andrimne

Hyttemodellen Andrimne finnes i flere varianter med både moderne og tradisjonelt uttrykk. Hytta inneholder en stor stue med åpen kjøkkenløsning, en stor bod med egen inngang som kombineres med vaskerom og tekniske installasjoner, gjestetoalett med praktisk inngang fra entrè og bad.

Hytteserien Heimdall

Vår hytteserie Heimdall består av mindre og opp til store og flotte, tradisjonelle H-hytter med et mer moderne uttrykk som gir godt med naturlig lys og kontakt med naturen på utsiden. Hytta inneholder en stor stue med eget, åpent rom for kjøkken, bod med egen inngang fra utsiden.

Hytteserien Dvalin

Vår hytteserie Dvalin er kjekke hytter i tradisjonell utførelse, med en hems som gir mye disponibel plass og muligheter.
Hyttene inneholder stue med åpen kjøkkenløsning, en god bod med egen inngang fra utsiden og tilrettelagt som vaskerom og teknisk rom.

Hytteserien Fenja

Vår hytteserie Fenja inneholder en enda store stuer med fantastisk utsyn og lys, kjøkken, opptil flere soverom i hoveddelen, et godt vindfang med garderobeplass og bad. Denne hytten kan vi tegne om slik at den passer akkurat din tomt og dine ønsker, Kanskje vil du ha et ekstra gjestetoalett, badstue eller overbygd terrasse?

Hytteserien Våle

Våle hytteserien er moderne hytter med store vindusflater i front som gir god kontakt med naturen utenfor, som samles av den utvendige pipen. Disse hyttene kan vi tegne om slik at den passer akkurat din tomt og dine ønsker, Kanskje vil du ha et ekstra gjestetoalett, badstue eller overbygd terrasse?

Flere hyttemodeller

Vi har også mange flere hyttemodeller å velge i og husk at vi har egne arkitekter som kan tilpasse alle våre kataloghytter eller tegne din drømmehytte fra bunn av.

Loading...

Finn det perfekte andre hjem

Her trekker du pusten dypere.
Stressjakka hengt opp og skuldrene senket.
Her legges nye planer, her legges bekymringene bort.
Dine valg, din tid.

Her kan du bestille vår hyttekatalog...

Bestill vår hyttekatalog

Utforsk våre flotte hyttemodeller – bygg selv eller la oss gjøre det.

    Har du allerede tomt?

    Ja, jeg har tomtNei, jeg har ikke tomt

    Hvordan vil du få tilsendt katalogen?

    Jeg har lest og godtar samtykkeerklæringen*

    Samtykkeerklæring