Hopp til innhold

Berge Sag leverer under Trygt Hyttekjøp

Trygt hyttekjøp headerbilde v1

Produsert av: Jan-Ove Torsvik

Koronapandemien har endret nordmenns reisevaner de siste årene og aldri før har det blitt solgt eller igangsatt like mange nye hytter som i fjor. Men boomen har en bakside. Og i media har det i det siste vært skrevet historier om hytteleverandører som ikke leverer som avtalt, driver useriøst eller i værste fall ulovlig.

I 2021 ble det solgt 7.205 nye fritidsboliger, 17 prosent flere enn året før, i følge Boligprodusentenes Forening.

Dessverre opplever noen at å kjøpe eller bygge ny hytte ikke bare blir en dans på roser. Med stor aktivitet i markedet og mye midler i omløp, sniker det seg dessverre inn useriøse aktører.

Berge Sag har bygget hytter og hus i over 100 år. For oss er hver enkelt kunde viktig og vi lever av vårt gode navn og rykte som har vart i generasjoner.

Lokalt så kjenner de fleste til hva Berge Sag står for, men vi er i stadig vekst og leverer nå hytter i hele Sør-Norge.

For de som da ikke kjenner til oss fra før, så vil Trygt Hyttekjøp merket være en bekreftelse for at de får en seriøs og solid Hytteleverandør ved å velge Berge Sag.

Nettopp det var grunnen til at vi valgte å gjennomgå kvalifiseringsprosessen hos Hytteprodusentene. Her viste vi oss godt fortjente til å bære merket Trygt Hyttekjøp. 

Hytteprodusentene er et underutvalg i Boligprodusentenes Forening, og merket “Trygt Hyttekjøp” er til for å ivareta hyttekjøper sine interesser.

Et kvalitetsstempel for seriøse aktører

Trygt Hyttekjøp er en merkeordning og bransjestandard som skal synliggjøre de kvalitetsbevisste hytteprodusentene i landet. 

Det er et kvalitetsstempel som skal gjøre det enklere for forbrukeren å finne frem i hyttemarkedet og bidra med seriøsitet og trygghet for deg som skal kjøpe ny hytte. 

Det er mange aktører i hyttemarkedet, noe som bidrar til sunn konkurranse, men det gjør også at det ikke alltid er like lett for deg som skal bygge å orientere seg blant mange aktører.

Med Trygt Hyttekjøp får vi nå en bransjestandard med en tydelig definert kvalitetsnorm som vi tror vil bidra til å heve kvaliteten og seriøsiteten i bransjen.

For oss i Berge Sag var det et naturlig valg å bli medlem, da vi enkelt kunne identifisere oss med normkravene og de verdiene som standarden legger opp til. 

I tillegg ønsker vi å stille oss bak og støtte initiativ som driver en positiv utvikling i hyttemarkedet både for kunden og alle de som til daglig har sitt arbeid og virke i bransjen. 

Les mer om Trygt Hyttekjøp her.

Så uavhengig om du velger oss i Berge Sag eller ikke, så se etter Trygt Hyttekjøp når du skal kjøpe ny hytte. Hytteprodusenter som bruker merket sikrer deg kvalitet og trygghet gjennom hele byggeprosessen.

Med det sagt, så vil vi jo så klart svært gjerne få bygge din hytte også😉 Vi har mange knalltøffe hyttemodeller du kan velge i som vi tilpasser dine ønsker og behov. Og dersom du ikke finner noe du liker kan våre arkitekter tegne hytten helt fra bunn av. Vi tar hele prosessen fra A-Å og hjelper deg realisere drømmen trygt og skikkelig.

Bestill vår hyttekatalog

Utforsk våre flotte hyttemodeller – bygg selv eller la oss gjøre det.

    Har du allerede tomt?

    Ja, jeg har tomtNei, jeg har ikke tomt

    Hvordan vil du få tilsendt katalogen?

    Jeg har lest og godtar samtykkeerklæringen*

    Samtykkeerklæring