Hopp til innhold

Hyttemodell Andrimne 125 Moderne

 • Pris

  3 190 000 kr

 • Bruksareal

  125 m2

 • Bebygdareal

  101 m2

 • Soverom

  5

 • Sengeplasser

  10

 • Takvinkel

  33 º

 • Gesimshøyde

  3,46 m

 • Mønehøyde

  5,85 m

Vår hyttemodell Andrimne 125 Moderne er en fin familiehytte med god plass. Hytta inneholder en stor stue med åpen kjøkkenløsning, en stor bod med egen inngang som kombineres med vaskerom og tekniske installasjoner, gjestetoalett med praktisk inngang fra entrè og bad. Oppe i 2 etasje kommer du inn i en god loftstue og hele 3 soverom.

Andrimne finnes i to varianter MODERNE og TRADISJONELL. Hytta inneholder en stor stue med åpen kjøkkenløsning, en stor bod med egen inngang som kombineres med vaskerom og tekniske installasjoner, gjestetoalett med praktisk inngang fra entrè og bad. Oppe i 2 etasje kommer du inn i en god loftstue og hele 3 soverom.

Om tilpasninger av modellen

Denne hytten kan vi tegne om slik at den passer akkurat din tomt og dine ønsker, Kanskje vil du ha et ekstra gjestetoalett, badstue eller overbygd terrasse? Kanskje du vil ha en lengre og større hytte? Vi lager da en avtale om vederlag for forberedende arbeider. Hvis du kjøper hytte av oss koster det ikke noe ekstra å gjøre tilpasninger på de ulike modellene. Hvis du senere velger å ikke bygge vil vi fakturere et arkitektvederlag pr time. Totalen er begrenset oppad til beløp som avtales på forhånd slik at det er forutsigbart og trygt for deg.


Byggesett

Byggesett i henhold til leveransebeskrivelse.

Fra pris: 1 230 000 kr.

Frakt tilkommer leveransen etter avstand/soner, beregnet fra Haugalandet. Priser gjelder pr. juli 2023.


Råbygg

Byggesettet leveres på tomten og våre snekre gjør den ferdig utvendig og nødvendige innvendige bæringer i tre.

Fra pris: 1 920 000 kr.

Frakt tilkommer prisene oppgitt og også byggepris kan variere i forskjellige soner/avstander fra Haugalandet, hvor vi holder til. Prisene oppgitt på modellene hos oss vil da kunne variere, i forhold til kostnadsnivå på alle utførende fag på destinasjonen hytta skal bygges på. Priser gjelder pr. juli 2023.


Nøkkelferdig

Nøkkelferdig leveres hytten klar til innflytting i henholdt til leveransebeskrivelse. Det er medtatt snekker for hele prosjektet, rørlegger, elektriker, legging av parkett, flis og kjøkken. Her er det bare til å ta med seg møbler og flytte inn.

Fra pris: 3 190 000kr.

Frakt tilkommer prisene oppgitt og også byggepris kan variere i forskjellige soner/avstander fra Haugalandet, hvor vi holder til. Prisene oppgitt på modellene hos oss vil da kunne variere, i forhold til kostnadsnivå på alle utførende fag på destinasjonen hytta skal bygges på. Priser gjelder pr. juli 2023.

Besøk en av våre visningshytter av Andrimne modellen!

Vi har en flott visningshytte av modellen Andrimne i Hallingdal.

Turufjell – Hallingdal: Hytta ligger i Nedre Turusvingen 8, på hyttefeltet Turufjell i Flå kommune, kun 1 time og 45 minutter fra Oslo.

Kontakt en av våre selgere for å avtale visning.

. .


Meld interesse

  Bestill vår hyttekatalog

  Utforsk våre flotte hyttemodeller – bygg selv eller la oss gjøre det.

   Har du allerede tomt?

   Ja, jeg har tomtNei, jeg har ikke tomt

   Hvordan vil du få tilsendt katalogen?

   Jeg har lest og godtar samtykkeerklæringen*

   Samtykkeerklæring