Hopp til innhold

KUN 1 stk. tomt igjen! Hyttetomt på Vaka inkludert båtplass!

 • Pris

  670 000 kr

 • Bruksareal

  921 m2

 • Bebygdareal

  921 m2

Kun 1 stk. tomt ledig, tomt 19 på feltet!

Feltet er ferdig opparbeidet, og etablert med innflytta hytter der eierne stortrives. Båtplass er inkludert!

Vil du nyte rolige dager, og fantastisk utsikt over sjø og fjell så kan hyttefeltet vårt på Vaka være rette plassen for deg.

Hyttetomtene ligger i et godt etablert hyttefelt, med kort vei til sjø og din egen båtplass. Med båt er det kort vei til den nydelige skjærgården hvor du finner Romsa, Stord, Fjellberg og Borgundøyane som nærmeste naboer.

Gode fiskemuligheter kan du nyte enten fra land eller fra båt. Hyttefeltet ligger i Vindafjord kommune som kan skilte med flotte turområder om du vil strekke på bena og nyte frisk natur. Vindafjord kommune sine turkart finner du her 

Vaka ligger kun 5 minutters kjøring fra Ølensvåg. Med andre så er det kort vei til handling både av mat og interiør på Kiwi eller Europris. Frister det med litt digg så kan Statoil-stasjonen friste med litt av hvert.  Cafè Izabella kan gi deg nye smaksopplevelser med sine polske spesialiteter.

Ølen sentrum ligger en liten mil  fra Vaka. Her finner du kjekke butikker, både innen klær, møbler, blomster og mye annet spennende. Frisk treningssenter finner du også i sentrum.

Som nevnt er Vaka et godt utgangspunkt for å nyte natur og friluftsliv. For mange på Haugalandet  så er Olalia en plass de fleste har et forhold til. Med den nye turisthytta er et yndet turmål for store og små. Her kan du ta turen om det er til fots eller på ski.

Mulighetene er som du ser mange. Det beste med ei hytte er imidlertid at en har et fristed å trekke seg tilbake til. Med din egen hytte så har du akkurat det. Du  kan fylle tiden din med det du vil. Om det er godstolen eller i turområdet- det velger du.


Meld interesse KUN 1 stk. tomt igjen! Hyttetomt på Vaka inkludert båtplass!

  Bestill vår hyttekatalog

  Utforsk våre flotte hyttemodeller – bygg selv eller la oss gjøre det.

   Har du allerede tomt?

   Ja, jeg har tomtNei, jeg har ikke tomt

   Hvordan vil du få tilsendt katalogen?

   Jeg har lest og godtar samtykkeerklæringen*

   Samtykkeerklæring