Hopp til innhold

Røldal – Liamyrane hyttefelt

 • Pris

  590 000 kr

 • Bruksareal

  - m2

 • Bebygdareal

  - m2

Feltet består av både selveiertomter og festetomter, for detaljert oversikt, se vedlagte prisliste i annonse og ta kontakt for mer informasjon rundt spesielt festetomter, om du er usikker på hvordan det fungerer.

Tomtene er ikke oppmålt, så oppgitt areal er ca areal. Arealet kan avvike i både positiv og negativ retning ved oppmåling.

Røldal kan vi være så freidig å si har alt! 

Visste du at Røldal kan skryte på seg å være Europas mest snørike vinterdestinasjon?

Røldal Skisenter kan vise til en imponerende vekst fra 2000- tallet og med et stort fokus på videreutvikling av senteret har vi stor tro på at du kan  vil få flotte opplevelser i Røldal.

År etter år!

7 heiser, og med stigning fra 680 m.o.h helt opp til 1300 m.o.h.  Skiskole, skirenn, konserter og kulturopplevelser er bare noe kan du få med deg i Røldal.

Hyttefeltet vårt på Liamyrane har kort vei til det som skjer på skisenteret, og After-Ski på en av de tre uteplassene som er der. 30 minutters spasertur og du kommer til Hardangervidda Nasjonalpark. I Røldal sentrum får du gjort dine daglige innkjøp.

Det deilige med å ha sin egen hytte å komme hjem til etter en lang dag i snøen, det er å krype oppi godstolen med pleddet og en god bok. Fyr i peisen, og noe godt i glasset, da kan du virkelig trekke pusten å nyte hyttelivet.

For mange er det nettopp det som er poenget med å ha hytte. En har et fristed, der en gjør andre ting enn en gjør hjemme. Ikke skal en på jobb og skole, ingen fritidsaktiviteter som skal rekkes, møter som skal holdes. På hytta er det sene morgener, lange måltider og brettspill som gjelder. Helt enkelt  kan du si; tid sammen med de du er glad i.  

Så frister det med å ha litt av alt?

Ta kontakt med oss så skal vi gjøre vårt aller beste for at du skal få ditt nye fristed. I Røldal!


Meld interesse

  Bestill vår hyttekatalog

  Utforsk våre flotte hyttemodeller – bygg selv eller la oss gjøre det.

   Har du allerede tomt?

   Ja, jeg har tomtNei, jeg har ikke tomt

   Hvordan vil du få tilsendt katalogen?

   Jeg har lest og godtar samtykkeerklæringen*

   Samtykkeerklæring