Hopp til innhold
Pris fra:

4 200 000 NOK

Soverom:

4-6

Kvadratmeter

125kvm - 182kvm

Nedlastinger

Rekkehus

Rekkehusene i prosjektet er romslige, med gode løsninger.

 

Pris fra: 3 340 000 , – 

Enebolig

Drømmer du om enebolig med utsikt til Førresfjorden?

 

Pris fra: 4 890 000 , –

Leilighet

Leiligheter med livsløpsstandard i nytt nabolag med nærhet til det du trenger

 

Pris fra: 3 200 000 , – 

Velkommen til Skeiseidtunet!

Grunnarbeidet med infrastruktur er godt i gang og vil pågå frem til våren. De første grunnmurene kommer i april – og allerede sommeren 2025 kan de første familiene flytte inn. Og listen over interessenter er allerede lang!

I midten av september startet Birkeland opp med grunnarbeidet på det som blir den største boligutbyggingen på Haugalandet. Rundt påsketider er det altså planen at grunnmurene skal opp – og til sommeren 2024 vil en se treverket på de nye boligene i Skeiseid-tunet i Tysvær, dukke opp.

– Sommeren 2025 vil de første kunne flytte inn, og status nå i oktober er at nesten 100 personer har meldt interesse. Det vil si at de står oppført på liste og vil være de første som får tilsendt tegninger og prislister på prosjektet, forteller salgsleder for prosjekt i Berge Sag, Stian Tønnesen.

Stort prosjekt

I mars 2023 ble reguleringsarbeidet og planen for de første 100 boligene godkjent, og Skeiseid-tunet er endelig i gang. Et stort prosjekt, som kan komme til å romme hele 1000 boenheter – og som mange har ventet på.

– Dette er et stort prosjekt for Berge Sag, og utvilsomt den største planlagte utbyggingen av et nytt nabolag på Haugalandet de neste årene, sier Tønnesen.

Boligene som kommer på Skeiseid vil være varierte og kunne passe for folk i alle aldre, med ulike behov.

– Vi er opptatt av mangfold, det vil vise igjen, også på Skeiseid-tunet. Vi har tenkt på både familier, førstegangsetablerere og voksne uten barn i planleggingen av feltet, informerer Tønnesen.

Sivilingeniør og konstruktør Malgorzata Kujawiaker er den som har tegnet utgangspunktet for de kommende boligene i trinn én på Skeiseid-tunet. Hun forteller at hun har tatt med seg innspill og inspirasjon fra andre pågående Berge Sag-prosjekt, som Soldalen på Vormedal og Høiegården i Skåredalen.

– Vi har jobbet oss gjennom de ulike boligtypene, så plasserer vi dem på tomtene og ser hvordan det fungerer. Målet er at alle skal få noe som passer dem. Jeg har tatt med meg noen prinsipper fra tidligere prosjekt, inn i dette prosjektet. Det er en kreativ og krevende prosess. Men veldig gøy, forteller hun.

Bestill vår hyttekatalog

Utforsk våre flotte hyttemodeller – bygg selv eller la oss gjøre det.

    Har du allerede tomt?

    Ja, jeg har tomtNei, jeg har ikke tomt

    Hvordan vil du få tilsendt katalogen?

    Jeg har lest og godtar samtykkeerklæringen*

    Samtykkeerklæring