Hopp til innhold

Skeiseidtunet


Meld interesse Skeiseidtunet

  Skeiseidtunet

  Endelig er reguleringsplanen godkjent – og Skeiseidtunet i Tysvær kan realiseres. – Dette blir den største boligutbyggingen på Haugalandet de neste årene.

  Utbyggingen på Skeiseid har vært kjent i mange år, og nå skjer det endelig.
  – Vi gleder oss veldig til å komme i gang, sier salgsleder for prosjekt i Berge Sag, Stian Tønnesen.

  Noe for alle
  Det politiske arbeidet med Skeiseid-tunet startet i 2007, og denne uka ble omsider reguleringsarbeidet og planen for de første 100 boligene godkjent.

  – Samlet vil utbyggingen på Skeiseid kunne romme rundt 1000 boenheter. Dette blir et stort prosjekt for Berge Sag, og utvilsomt den største planlagte utbyggingen av et nytt nabolag på Haugalandet de neste årene, sier Tønnesen.
  Boligene vil være varierte og kunne passe for folk i alle aldre, med ulike behov.
  – Vi er opptatt av mangfold, det vil vise igjen, også på Skeiseid-tunet. Vi har tenkt på både førstegangsetablerere og voksne uten barn i planleggingen av feltet. Alle som vil bosette på Skeiseid, skal kunne finne noe som passer, nikker Tønnesen.

   

  Ser behovet

  Gjengen i Berge Sag er glade for at politikerne er positive og støttende når det kommer til boligutbyggingen på Skeiseid.

  – De har holdt det de lovet. De har hørt på både oss og innbyggerne. De har sett behovet og heiet frem prosjektet. Noe vi naturligvis er veldig glade for, sier salgslederen.
  Tysvær er i vekst og Tønnesen sier det er tydelig at de folkevalgte ser det kommende behovet for flere familieboliger.

  – Nå håper vi administrasjonen i kommunen gir gass, og følger opp vedtakene som er fattet. Det er avgjørende at arbeidet med vei, sykkel- og gangsti, samt ledningsnett og avløp blir avklart og igangsatt som vedtatt. Pengene til dette er på plass i budsjettet til kommunen, så vi er trygge på at vi sammen skal kunnen få til en effektiv og rasjonell fremdrift av utbyggingen av Skeiseid, kommenterer Tønnesen.

   

  Følg dette prosjektet: Skeiseidtunet

   Interesseliste Skeiseidtunet

   Hvilken boligtype er du interessert i?*

   LeilighetRekkehus/Enebolig

    

   Fantastisk plass

   Tønnesen ser for seg at Skeiseid kommer til å bli et av de mest attraktive nabolagene i Tysvær, kanskje også på hele Haugalandet.

   – Med den strategiske plasseringen i regionen, nærheten til topp moderne idrettsanlegg, Tysvær Arena, hestesportsanlegg, opplyste turstier, og den tilrettelagte badeplassen ved Dragavika, vil dette definitivt bli et eldorado for både barnefamilier og andre, fastslår han, og fortsetter;

    

   – Det vil i hovedsak komme frittliggende eneboliger i forskjellige størrelser og varianter – myntet på barnefamilier med behov for både hage og nok boltringsplass. Deler av feltet er imidlertid bevisst satt av til leiligheter og rekkehus/tomannsboliger.

   Tønnesen poengterer at mange bor i eldre, store hus, og har behov og ønske om noe mindre og mer lettstelt.

   – De har gjerne ønske om å fortsatt bo i Førre/Frakkagjerd-området. Mange som blir eldre vil fortsette å bo i Tysvær, men alle vil ikke nødvendigvis bo i leilighet i Aksdal. Til dem vil det bli bygget lettstelte leiligheter, eller mindre boliger med små hager boliger, som oppfyller blant annet krav til livsløpsstandard.
   Også for førstegangs-etablere er rimeligere alternativ viktig.

   – Ja, mange har etterspurt rimeligere alternativer til nybygg. Både leiligheter, rekkehus og mindre frittliggende eneboliger er ivaretatt i plan og prosjekteringen, forsikrer Tønnesen.

   Noe for deg?

   Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon, visninger og en hyggelig boligprat.

   Bestill vår hyttekatalog

   Utforsk våre flotte hyttemodeller – bygg selv eller la oss gjøre det.

    Har du allerede tomt?

    Ja, jeg har tomtNei, jeg har ikke tomt

    Hvordan vil du få tilsendt katalogen?

    Jeg har lest og godtar samtykkeerklæringen*

    Samtykkeerklæring